ARIETE Twin Ice Cream Maker инструкция по эксплуатации онлайн - страница 13


Инструкция ARIETE Twin Ice Cream Maker для устройства мороженница содержит страницы на мультиязычный языке.

Размер файла: 1.47 MB. Состоит из 64 стр.


Вы можете скачать pdf файл этой инструкции: Скачать PDF


Предыдущая
Следующая
background image

EN

- 11 -

Never store the plastic parts inside the refrigerator.
To extend the life of your appliance, never wash parts in the dishwasher. 

RECIPES

Fiordilatte ice cream

Ingredients:

400 ml whole milk

200 ml fresh cream

80 g sugar

1 vial vanilla essence

1.  Mix the cream and sugar together in a bowl until the sugar has dissolved completely.

2.  Add the milk and continue mixing.

3.  Chill in the refrigerator for 3-4 hours and then follow the instructions.

Chocolate ice cream

Ingredients:

200 ml fresh cream

300 ml milk

85 g sugar

2 eggs

1 vial vanilla essence

45/60 g unsweetened cocoa powder (to taste)

1.  Mix the cocoa powder and sugar together in a bowl.

2.  Add the eggs and vanilla and mix well.

3.  Add the cream and milk and mix well together.

4.  Chill in the refrigerator for 3-4 hours and then follow the instructions.

Vanilla ice cream

Ingredients:

3 egg yolks

85 g sugar

150 ml cream

1 vial vanilla essence

1.  Beat the eggs and sugar together in a large saucepan.

2.  Add the milk and cream a little at a time and mix constantly over a low flame until it thickens 

(about 10 minutes).  The mix should stick to the spoon.

4.  Leave to cool and then add the vanilla, mixing well.

5.  Chill and then follow the instructions.

Fruit sorbet

Ingredients:

500/600 g fruit (strawberries, raspberries, blueberries or fresh pineapple)

60 g sugar

1.  Blend the ingredients in a kitchen mixer to reduce the fruit to puree.

2.  Chill in the refrigerator for 3-4 hours and then follow the instructions.


Что удобнее для чтения книг?

Планшет
Электронная книга
Смартфон
Книга в бумажном переплёте
Не читаю книг

QR код manualbase.ru
©  2010- ManualBase.ru