KAISER HC 52010 B Moire инструкция по эксплуатации онлайн - страница 48


Инструкция KAISER HC 52010 B Moire для устройства плита содержит страницы на русском языке.

Размер файла: 1.37 MB. Состоит из 72 стр.


Вы можете скачать pdf файл этой инструкции: Скачать PDF


Предыдущая
Следующая
background image

48 

 EN 

 

 

Roasting and Stewing Meat

 

 
Please remember: 

x

  Roast or stew meat joints bigger than 1 kg 

in the oven. Smaller pieces are to be 
cooked on the cooking zones. 

 

x

  To prevent the meat from getting dry, place 

a plate of water at the lowest level below 
the wire shelf with the roasted food and 
refill water while cooking. 

 
 

x

  Use pans with heat-resistant handles. 

 
 
 
Roasting and stewing parameters at 

conventional 

heating

 are shown in 

Table 3, 

those with 

hot air

 

circulation 

- in 

Table 4

 
 
 
 

Note!

 The given parameters refer to roasting on 

the grid. If you use closed pans, select the 
temperature 200°C. 
 
 
 
Remember to turn over the joint as soon as the half 
of the selected cooking time has passed. 
 
 
Roasting bigger meat joints is more effective. 
 
 
 
Baste the joint with gravy while roasting. 
 
 
It is advisable to place a plate of water at the 
lowest level below the wire shelf with the roasted 
meat and refill water while cooking. (Don’t sprinkle 
water over the joint of meat) 
 
 
Baking and roasting parameters introduced in this 
chapter can be amended according to own cooking 
experience. 
 
 
 
 
 


Что удобнее для чтения книг?

Планшет
Электронная книга
Смартфон
Книга в бумажном переплёте
Не читаю книг

QR код manualbase.ru
©  2010- ManualBase.ru