HANSA FCGX53028 инструкция по эксплуатации онлайн - страница 65


Инструкция HANSA FCGX53028 для устройства газовая плита содержит страницы на русском языке.

Размер файла: 1.15 MB. Состоит из 80 стр.


Вы можете скачать pdf файл этой инструкции: Скачать PDF


Предыдущая
Следующая
background image

65

Rumenirea carnii

l

  Puteti prepara bucati de carne mai mari de 1 kg in cuptor, insa cele mici pot fi preparate pe arzatorul 

cu gaz.

l

  Utilizati recipiente termorezistente atunci cand preparati carne in cuptor, cu manere ce sunt de ase

-

menea rezistente la temperaturi ridicate.

l

  Atunci cand preparati carne pe raftul de uscare sau pe gratar, va recomandam sa asezati pe cel mai 

coborat nivel o tava cu apa.

l

  Este recomandabil sa intoarceti carnea cel putin o data in timpul prepararii si sa o ungeti cu sucul 

acesteia sau cu apa fierbinte cu sare – nu turnati apa rece pe carne.

TIPUL DE CARNE

NIVEL DE 

JOS

TEMPERATURA 

[°C]

TIMP 

IN MINUTE*

[min]

CARNE DE VITA

FRIPTURA DE VITA IN SANGE

CUPTOR INCALZIT SUCULENTA (ME

-

DIU)

CUPTOR INCALZIT BINE PREPARATA 

CUPTOR INCALZIT FRIPTURA

3

3

3

2

250

250

210-230

200-220

нa 1 cm

12-15

15-25

25-30

120-140

CARNE DE PORC

Friptura

Sunca

File

2

2

3

200-210

200-210

210-230

90-140

60-90

25-30

CARNE DE VITEL

2

200-210

90-120

CARNE DE MIEL

2

200-220

100-120

CARNE DE CAPRIOARA

2

200-220

100-120

CARNE DE PASARE

Pui Gasca (aproximativ 2 kg)

2

2

220-250

190-200

50-80

150-180

PESTE

2

210-220

40-55

PREPARAREA IN CUPTOR – SFATURI PRACTICE

TABELUL 2:

Pornit arzătorul cu termoregulator


Что удобнее для чтения книг?

Планшет
Электронная книга
Смартфон
Книга в бумажном переплёте
Не читаю книг

QR код manualbase.ru
©  2010- ManualBase.ru