GORENJE BM900ND инструкция по эксплуатации онлайн - страница 33


Инструкция GORENJE BM900ND для устройства хлебопечка содержит страницы на русском языке.

Размер файла: 1.52 MB. Состоит из 83 стр.


Вы можете скачать pdf файл этой инструкции: Скачать PDF


Предыдущая
Следующая
background image

 
 

33 

INTRODUCEREA TABLOULUI DE COMANDĂ 

(Decorarea prin sită se supune schimbării fără nicio notificare în prealabil.) 

 

 
 
 
 
 
 
 

1. 

Aceasta indică programul ales 

2. 

Timpul de funcţionare pentru fiecare 
program 

 
 
 

După alimentarea cu curent electric 

Imediat ce maşina de făcut pâine este conectată la sursa de alimentare cu curent electric, se va auzi 
un  bip  şi  “

1

  3:00  ”  se  va  afişa  pe  ecran.  Dar  cele  două  puncte  dintre  “3”  şi  “00”  nu  clipesc  în  mod 

constant.  Programul  stabilit  iniţial  este  programul  “

1

”.  Săgeţile  indică 

1000  g 

şi 

MEDIUM

. Acestea 

reprezintă setarea iniţială. 

Start/stop  

Pentru a începe şi a opri programul de copt selectat. 
Pentru a începe un program, atingeţi butonul “

START/STOP

” pentru aproximativ 1.5 secunde. Se va 

auzi  un  bip  scurt  şi  cele  două  puncte  din  afişajul  timpului  încep  să  clipească  şi  programul  începe. 
Orice  alt  buton  este  inactiv,  cu  excepţia  butoanelor 

START/STOP, 

LIGHT  LAMP  (LAMPĂ  DE 

ILUMINARE) 

şi PAUSE (PAUZĂ) şi 

butoanele

 

după ce a început un program. 

Pentru a opri un program, atingeţi butonul “

START/STOP

” pentru aproximativ 1.5 secunde, apoi se va 

auzi un bip, aceasta înseamnă că programul a fost oprit.  

Meniu  

Este utilizat pentru a seta diferite programe. De f

iecare dată când este atins (însoţit de un scurt bip) 

programul va varia. Atingeţi butonul în mod întrerupt, cele 12 meniuri vor fi repetate periodic, pentru a 
apărea pe ecranul LCD. Selectaţi programul dorit. Funcţiile celor 12 meniuri vor fi explicate mai jos. 

1.  

Programul  de  bază

:  frământare,  creştere  şi  coacerea  unei  pâini  normale.  Puteţi  adăuga  de 

asemenea ingrediente pentru a intensifica aroma.          

2.  

Grâu integral

: frământare, creştere şi coacerea unei pâini din grâu integral. Nu se recomandă să 

utilizaţi funcţia de întârziere, întrucât aceasta poate produce rezultate slabe. 

3.  

Pâine franţuzească

: frământare, creştere şi coacerea unei pâini cu un timp mai lung de creştere. 

Pâinea coaptă în acest meniu va avea o coajă crocantă şi va pierde din textură.  

4.   Repede

: frământare, creştere şi coacerea unei franzele într-un timp mai scurt decât cel necesar 

meniului  de  bază.  Însă  pâinea  coaptă  în  această  setare  este  de  obicei mai mică,  cu  o  textură 
densă. 

5.   Dulce

:  frământare,  creştere  şi  coacerea  unei  pâini  dulce.  Puteţi  adăuga  de  asemenea 

ingrediente pentru a conferi aromă.                     

6.  

Prăjitură

: frământare, creştere şi coacere, dar creşterea se va face cu bicarbonat de sodiu sau 

praf de copt.  


Что удобнее для чтения книг?

Планшет
Электронная книга
Смартфон
Книга в бумажном переплёте
Не читаю книг

QR код manualbase.ru
©  2010- ManualBase.ru