KUPPERSBERG ICO 301 инструкция по эксплуатации онлайн - страница 7


Инструкция KUPPERSBERG ICO 301 для устройства индукционная варочная панель содержит страницы на русском языке.

Размер файла: 1.79 MB. Состоит из 31 стр.


Вы можете скачать pdf файл этой инструкции: Скачать PDF


Предыдущая
Следующая
background image

12

13

Technical passporT

english

english

Technical passporT

electric hob

electric hob

notes: 

product diagrams in this instruction manual for reference only, there 

might be slightly difference due to continually product improvements.

Before using your new Hob

 

Â

Read this guide, taking special note of the ‘Safety Warnings’ section.

 

Â

Remove any protective film that may still be on your new electric hob.

Using the touch controls

 

Â

The controls respond to touch, so you don’t need to apply any pressure.

 

Â

Use the ball of your finger, not its tip.

 

Â

You will hear a beep each time a touch is registered.

 

Â

Make sure the controls are always clean, dry, and that there is no object (e.g. 

a utensil or a cloth) covering them. Even a thin film of water may make the controls 
difficult to operate.

cHOOSe tHe riGHt cOOkWare

 

Â

Only use cookware with a base suitable for induction cooking. Look for the 

induction symbol on the packaging or on the bottom of the pan.

 

Â

You can check whether your cookware is suitable by carrying out a magnet 

test. Move a magnet towards the base of the pan. If it is attracted, the pan is suitable  
for induction hob.

 

Â

If you do not have a magnet:

1. Put some water in the pan you want to check.
2. If   

does not flash in the display and the water is heating, the pan is suitable.

 

Â

Cookware made from the following materials is not suitable for an induction 

hob: pure stainless steel, aluminum or copper without a magnetic base, glass, wood, 
porcelain, ceramic, and earthenware.

 

Â

Induction hob are made from smooth, ceramic glass, the heat comes from a 

magnetic induction coil which heats the cookware but not the cooking surface. The 

heat from the cookware is transferred to the food.

 

Â

It’s  important  that  you  use  only  metal  pans  specifically  designed  and/or 

approved for use on induction hobs. Never allow melamine or plastic containers to 

come in contact with the heat zones.

Do not use cookware with jagged edges or a curved base.

Make sure that the base of your pan is smooth, sits flat against the glass, and is 

the same size as the cooking zone. If you use smaller pot efficiency could be less 

than expected. Always centre your pan on the cooking zone.

Always lift pans off the electric hob – do not slide, or they may scratch the glass.

Notes: You can use any kind of pot or pan for Ceramic Hob. Make sure that base 

of your pot or pan is smooth, sits flat against the ceramic glass, and same size as the 

cooking zone for better cooking performance.

USinG yOUr HOB

to start cooking

1. After the hob be connected to electricity and power 

on. Press and hold the ON/OFF

 

 control button for about 

3 seconds till you hear a “beep” to turn the hob on. Now the 

hob enters into Standby mode, all heat setting indicators and 

Timer setting indicators shows “-”  


Что удобнее для чтения книг?

Планшет
Электронная книга
Смартфон
Книга в бумажном переплёте
Не читаю книг

QR код manualbase.ru
©  2010- ManualBase.ru