KAISER HC 62062 K Moire инструкция по эксплуатации онлайн - страница 24


Инструкция KAISER HC 62062 K Moire для устройства плита содержит страницы на русском языке.

Размер файла: 1.43 MB. Состоит из 76 стр.


Вы можете скачать pdf файл этой инструкции: Скачать PDF


Предыдущая
Следующая
background image

24 

 EN 

 

 
 
 

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 

 

 

OPERATION FUNCTIONS OF THE OVEN 

 

CONVENTIONAL COOKING 

 

 

 

A classical system in which top and bottom heat 
are used to cook a single dish. 
Place the food in the oven only after the cooking 
temperature has been reached, i.e. when the 
heating indicator goes out. 
If you want to increase top or bottom temperature 
towards the end of the cooking cycle, set the 
temperature control to the right position. It is 
advisable to open the oven door as little as 
possible during cooking. 
 
 
 
 

FAN COOKING 

 

 

 

 

For this type of cooking, a fan fixed at the back 
ensures the circulation of hot air inside the oven, 
thus, creating uniform heat. In this way, cooking 
time is much shorter than usually. This method is 
perfect for cooking dishes on more than one shelf, 
especially if the food is of different kind (fish, meat 
etc.) 
 
 
 

DEFROSTING 

 

By selecting one of the fan cooking functions and 
setting the 

temperature control

 at zero, the fan 

enables cold air to circulate inside the oven. In this 
way, frozen food can be rapidly defrosted. 
Usually, it is not necessary to pre-heat the oven, 
but we recommend doing so when cooking 
pastries. 
 
 

GRILL COOKING 

 

 

This function is used to grill or brown food. 
Place the shelf with the food to be cooked at the 
1st or 2nd level from the top. 
Pre-heat the oven for 5 minutes. Set the 

temperature control

 at a temperature between 

50°C and 200°C. 


Что удобнее для чтения книг?

Планшет
Электронная книга
Смартфон
Книга в бумажном переплёте
Не читаю книг

QR код manualbase.ru
©  2010- ManualBase.ru