HOTPOINT-ARISTON Style 7OFH 1039 P IX инструкция по эксплуатации онлайн - страница 9


Инструкция HOTPOINT-ARISTON Style 7OFH 1039 P IX для устройства духовой шкаф содержит страницы на русском языке.

Размер файла: 1.11 MB. Состоит из 28 стр.


Вы можете скачать pdf файл этой инструкции: Скачать PDF


Предыдущая
Следующая
background image

9

GB

Cooking advice table

Cooking 
modes

 

Foods

 

Weight 

(in kg)

 

Rack position

 

Preheating

 

Recommended 

temperature 

(°C)

 

Cooking duration 

(minutes)

 

  

 

standard 

guide rails

 

sliding guide 

rails

 

 

 

 

Multilevel*

 

Pizza on 2 racks 
Pies on two racks/cakes on 2 racks 
Sponge cake on 2 racks (on the dripping pan) 
Roast chicken + potatoes 
Lamb 
Mackerel 

Lasagne 
Cream puffs on 2 racks 
Biscuits on 2 racks 
Cheese puffs on 2 racks 

Savoury pies

 

1+1 



2 and 4 
2 and 4 
2 and 4 

1 and 2/3 

1 or 2 

2 and 4 
2 and 4 
2 and 4 

1 and 3

 

1 and 3 
1 and 3 
1 and 3 
1 and 3 


1 and 3 
1 and 3 
1 and 3 

1 and 3

 

Yes 
Yes 
Yes 
Yes 
Yes 
Yes 

Yes 
Yes 
Yes 
Yes 

Yes

 

220-230 

180 
170 

200-210 
190-200 

180 

190-200 

190 
190 
210 

200 

20-25 
30-35 
20-25 
65-75 
45-50 
30-35 

35-40 
20-25 
10-20 
20-25 

20-30 

Barbecue*

 

Mackerel 
Sole and cuttlefish 
Squid and prawn kebabs 
Cod fillet 

Grilled vegetables 
Veal steak 
Sausages 
Hamburgers 

Toasted sandwiches (or toast) 
Spit-roast chicken using rotisserie spit (where present) 
Spit-roast lamb using rotisserie spit (where present)

 

0.7 
0.7 
0.7 

0.5 
0.8 
0.7 

4 or 5 

4 or 6 





3 or 4 







2 or 3 




No 
No 
No 
No 

No 
No 
No 
No 

No 
No 
No

 

100% 
100% 
100% 
100% 

100% 
100% 
100% 
100% 

100% 
100% 
100% 

15-20 
10-15 

8-10 

10-15 

15-20 
15-20 
15-20 
10-12 

3-5 

70-80 
70-80 

Gratin*

 

Grilled chicken 
Cuttlefish 

Spit-roast chicken using rotisserie spit (where present) 
Spit-roast duck using rotisserie spit (where present) 
Roast veal or beef 
Roast pork 
Lamb

 

1.5 

1.5 
1.5 











No 
No 

No 
No 
No 
No 
No

 

210 
200 

210 
210 
210 
210 
210 

55-60 
30-35 

70-80 
60-70 
60-75 
70-80 
40-45 

Low 
temperature

 

Defrosting 
Proving 
Dish heating 
Pasteurisation

 

 2 

or 

2 or 3 
2 or 3 
2 or 3

 




No 
No 
No 
No

 




60-90 


Automatic 

pizza

 

Pizza (see recipe) 
Focaccia (bread dough)

 




No 
No

 


23-33 
23-33 

Automatic 

bread

 

Bread (see recipe)

 

1 2  2 

No

 

- 55 

Automatic 

baked cakes

 

Cakes made using leavened dough

 

1 2 

or 

3

 

2 No

 

- 35-55 

Automatic 

roast

 

Roasts

 

1 2 

or 

3

 

2 No

 

- 60-80 

* The cooking times listed above are intended as guidelines only and may be modified according to personal tastes. Oven preheating times are set as standard and may not be 
modified manually.

 

 


Что удобнее для чтения книг?

Планшет
Электронная книга
Смартфон
Книга в бумажном переплёте
Не читаю книг

QR код manualbase.ru
©  2010- ManualBase.ru