CASO MCDG 25 Master 4 in 1 инструкция по эксплуатации онлайн - страница 60


Инструкция CASO MCDG 25 Master 4 in 1 для устройства микроволновая печь содержит страницы на русском языке.

Размер файла: 1.35 MB. Состоит из 201 стр.


Вы можете скачать pdf файл этой инструкции: Скачать PDF


Предыдущая
Следующая
background image

 

 

 

 

  60 

 

14.5  Rating plate 

The rating plate with the connection and performance data can be founded on the back of 
the device. 

15  Operation and Handing 

This chapter provides you with important notices with regard to operating the device. 
Observe the following notices to avoid dangers and damages: 

  Warning 

►  Do not leave the device unsupervised when it is in operation, so that you can intervene 

quickly in the event of dangers. 

15.1  Principles of microwave cooking 

 

The power levels and time required for cooking / warming up food items depends on the 
starting time, the quantity and the type and consistency of the food, etc. Use the 
shortest indicated cooking time and extends the cooking procedure as necessary. 

 

Arrange the food carefully. Position the thickest areas on the external edge of the bowl.  

 

Cover the food while it is cooking. Lids protect against spatters and also contribute 
towards cooking/warming up the food evenly. 

 

During warming, the food should be turned, rearranged or stirred repeatedly, in order for 
the temperature to be distributed evenly. 

 

Any existing germs in the food are only killed off if the temperature is sufficiently high 
enough (> 70°C) and if the time used is sufficiently long enough (> 10 m in).  

 

Foods with a firm skin or shell, such as tomatoes, sausages, potatoes in the skin, 
eggplants must be pierced or punctured repeatedly so that any developing steam can 
escape and so that the food does not burst. 

 

Eggs without their shell may only be cooked in the microwave if the skin of the egg yoke 
has been pierced repeatedly first. Otherwise, the egg yoke can squirt out with excessive 
pressure after cooking. 

 

Rearrange layers of foods such as meat balls from top to the bottom and from the 
middle to the outside edge. 

15.2  Operating modes: 

The unit is to be operated in various operating modes. The following list shows the 
operating modes that are possible with the device: 

 

“Microwave” mode 

This operating mode is suitable for the normal reheating of food. 

 

“Double-Grill” mode 

This operating mode is suitable for frying and browning food. 


Что удобнее для чтения книг?

Планшет
Электронная книга
Смартфон
Книга в бумажном переплёте
Не читаю книг

QR код manualbase.ru
©  2010- ManualBase.ru