ViTESSE VS-512 инструкция по эксплуатации онлайн - страница 3


Инструкция ViTESSE VS-512 для устройства электроскороварка содержит страницы на русском языке.

Размер файла: 3.38 MB. Состоит из 7 стр.


Вы можете скачать pdf файл этой инструкции: Скачать PDF


Предыдущая
Следующая
background image

3.   Take the inner pot out, use dry cloth clear from the heating element and 

also clear from the inside of the pot, please do not put anything in pot or on 
heating element. Then put inner tank into pot, turn left and right ensure that 
inner tank fit the heating element well and enough. 

 

See image 6

4.   Close the cover.
 

*  Check the airproof rubber ring under the pot cover is ready.

 

*  Hold cover well, then put the cover over the pot, turn anticlockwise till 

the end, and you can listen to the sound that mean fit well. See image 7 
and image 8.

5.   Put pressure limited valve, according to image, turn the valve to airproof 

position, meanwhile also please check the valve down or not. See image 9. 
(Without heating the pressure limited valve is down)

6.   Product Setting data and how to start
 

*   PRESETTING TIMER key, please press this key to preset time, then 

press other function key accordingly. Add once will add 0.5 hour, from 
0~24 hours by turn. You need not press PRESETTING TIMER key if 
you do not preset time.

 

*  KEEP WARM/CANCEL key. Press this key once from original status 

run keep warm function; If original status is on setting, such as had 
pressed  other  function  key  or  pressed  PRESETTING  TIMER  key, 
press  this  key  mean  cancel  all  function  or  setting,  remain  no  any 
function.

 

 

Remark, if the keep warm indicator light is on, you must close the light 

first then you can operate other function.

 

*  PRESSURE-PRESERVATION TIMER key, press MENU key first, then 

press PRESSURE-PRESERVATION TIMER key, it will add 1 minute 
once, and it can be work circularly. You do not need press PRESSURE-
PRESERVATION TIMER key if you do not need this function.

 

*  MENU key you can find below function: rice, soup, porridge, chicken, 

meat.

 

Each menu keeps pressure time setting range

Remark:

  Press  each  function  key  first,  and  then  press  PRESSURE-

PRESERVATION  TIMER  key  can  operate  time  setting  according  to  above 
sheet.
1.  Open cover and take the food. When keep warm indicator light is on, then 

can open cover to take food way as below:

 

Press  KEEP  WARM/CANCEL  key,  exit  keep 
warm status. Then turn pressure limited valve to 
ESCAPE position till the valve is down. 

 

See image 10

*  If the food is liquid, such as soup, porridge, when the keep indicator light is 

flashing, cannot pull out pressure valve to escape pressure, need to wait till 
the  valve  turns  down  automatically,  otherwise  the  liquid  food  will  get 
through the valve pipe. You can also use wet and cool cloth to spread the 
pot cover, it is better to reduce the high temperature inside of pot.

*  Pull out the power cord plug
*  Hold cover handle well, turn clockwise till the end, pull up cover, then all are 

ready. See image 1 and image 2.

Cleaning and maintenance
1  Pull out plug before you clean.
2  Use wet cloth to clean the pot body.
3  Take the water collector and clean it, use wet cloth to clean
4  Clean inside the pot cover, include all parts, and then use dry cloth to clean 

well.

5  Use soft cloth or non-metal soft brush to clean inner tank, then use dry cloth 

to clean well.

*  About the method to clean the pressure limited 

valve, Take escape valve out and then clean by 
the tap water, see image as below:

P/3

P/4

Remark: menu according to the actual food

Function 

rice 

porridge 

Soup 

chicken 

meat 

Tendon/ 

legumes 

menu 

chop 

cake 

Default 
time(minute) 

15 

30 

25 

20 

35 

20 

30 

30 

Adjust 
time(minute) 

5-15 

1-30 

15-40 

15-35 

10-30 

25-50 

1-50 

25-35 

 

 

 

www.vitesse.ru


Что удобнее для чтения книг?

Планшет
Электронная книга
Смартфон
Книга в бумажном переплёте
Не читаю книг

QR код manualbase.ru
©  2010- ManualBase.ru