MARTA MT-1956 инструкция по эксплуатации онлайн - страница 12


Инструкция MARTA MT-1956 для устройства сушилка для овощей и фруктов содержит страницы на русском языке.

Размер файла: 566.79 kB. Состоит из 19 стр.


Вы можете скачать pdf файл этой инструкции: Скачать PDF


Предыдущая
Следующая
background image

12 

 

TABLE OF PREPARING VEGETABLES  FOR DRYING 

Name 

Preparing 

Condition after drying 

Duration of drying 

Artichoke 

Cut it to stripes

3-4mm thickness

 

Fragile 
 

5-13 

Egg-plant 

Peel it and slice it into pieces

6-12mm thickness

 

Fragile 
 

6-18 

Broccoli 

Peel it and cut it

Steam it for about 3-5min

 

Fragile 
 

6-20 

Mushroom 

Slice it or dry it whole

small mushrooms

 

Hard 
 

6-14 

Green beans 

Cut it and boil till become transparent 

Fragile 

 

8-26 

Vegetable 
marrows 

Slice it into pieces

6 mm thickness

 

Fragile 
 

6-18 

Cabbage 

Peel it and cut into stripes

3mm thickness

Take out the heart 

Hard 

 

6-14 

Brussels sprouts  Cut the stems into 2 pieces 

Crispy 
 

8-30 

Cauliflower 

Boil till it becomes soft 

Hard  

6-16 

Potato 

Slice it . boil for about 8-10min 

Crispy  

8-30 

Onion 

Slice it into thin round pieces 

Crispy  

8-14 

Carrot  

Boil till becomes soft .Shred it or slice into round pieces . 

Crispy 

8-14 

Cucumber  

Peel it and slice into round pieces(12mm thickness) 

Hard  

6-18 

Sweet pepper 

Cut it to stripes or to round pieces(6mm thickness).Take out the 
heart 

Crispy 

4-14 

Piquant pepper 

No need to cut it 

Hard 

8-14 

Parsley  

Put the leafs into sections 

Crispy 

2-10 

Tomato  

Peel it. Cut it into pieces or into round pieces. 

Hard 

8-24 

Rhubarb  

Peel it and slice it into pieces(3mm thickness) 

Loss of humidity in a 
vegetable 

8-38 

Beetroot  

Boil it ,let it cool down .cut off the roots and the tops. Slice it to 
round pieces. 

Crispy 

8-26 

Celery  

Slice it into pieces(6mm thickness) 

Crispy 

6-14 

Spring onion 

Shred it 

Crispy 

6-10 

Asparagus  

Slice it into pieces(2.5mm thickness) 

Crispy 

6-14 

Garlic  

Peel it and slice into round pieces 

Crispy 

6-16 

Spinach  

Boil till it becomes fade 

Crispy 

6-16 

NOTICE: Time and ways of preliminary processing which are described in the table only fact-finding. Personal preferences of customers can differ of the described in the table. 

 
MEAT, FISH, POULTRY AND GAME ANIMALS.  
Preliminary preparing of the meat is indispensable and necessary for saving health of customer. Use meat for effective drying. It is recommended to pickle the meat before drying for saving its natural 
taste and to make the meat softer. It is necessary to add salt to a pickle, it helps to remove the water out of the meat and save it better. 
 


Что удобнее для чтения книг?

Планшет
Электронная книга
Смартфон
Книга в бумажном переплёте
Не читаю книг

QR код manualbase.ru
©  2010- ManualBase.ru